Tracktor Bowling

Tracktor Bowling is n rockkoppel uut Ruslound. Meegliedere fon dän Koppel wieren:

  • Lu
  • Kondrat
  • Mult
  • Wit
  • Proff

Ju DiscografieBearbeiten

AlbumsBearbeiten

  • Напролом (2002)
  • Черта (2005)
  • Шаги по стеклу (2006)
  • Tracktor Bowling' (2010)

SinglesBearbeiten

  • It’s Time To… (2005)
  • Время (2008)
  • Поколение Рок (2008)
  • Ни шагу назад (2009)

DVDsBearbeiten

  • Два шага до… и год после (2006)


Dissen Artikkel is n Stump.
Hälp jädden deeran mee, dät tou ferbeeterjen.